GroundhopCollection

×

Fout

Empty input file /var/www/vhosts/groundhopcollection.org/httpdocs/images/30_03_2013/IMG_9454.JPG @ error/jpeg.c/JPEGErrorHandler/297
Empty input file /var/www/vhosts/groundhopcollection.org/httpdocs/images/30_03_2013/IMG_9454.JPG @ error/jpeg.c/JPEGErrorHandler/297

30-03-2013

F.C.Twente - N.A.C.

Seizoenkaart 2012-2013

 Aanvang 18.45u.

 

 

               1-1

 

 Competitie: Eredivisie

 Land: Nederland 

 Stadion: De Grolsch Veste

 Stad/Dorp: Enschede

 Toeschouwersaantal: 29250

 Doelpuntenmakers:

 0-1 Van der Weg    50"

 1-1 Brama              83"

 

 

Zaterdag was het weer tijd om De Grolsch Veste te bezoeken voor de wedstrijd F.C.Twente – N.A.C. Breda. Na de laatste thuisnederlaag tegen Vitesse zou het toch tegen laagvlieger N.A.C. een keer moeten lukken om de punten in Enschede te houden. De punten zijn in ieder geval hard nodig.

Eén verandering bij de vorige keer is dat de trainersstaf is versterkt door Michel Janssen. De trainer van de jeugd gaat samen met Schreuder het seizoen verder afmaken. Schreuder had onvoldoende papieren om dit alleen te doen. Een verschil met Mc Laren is dat Schreuder de jeugd wel een kans wil geven. Zo zit Bijen nu op de bak en hebben Pelupessy en Hölscher ook een kans gekregen zich waar te maken in het eerste. Vandaag mocht Hölscher beginnen in de basis. Gutiérez verving hem in de tweede helft en ging op zijn nieuwe plek als linkshalf spelen.

De wedstrijd was weer niet best en het ontbrak weer aan een goede afwerking. Bulykin kreeg het niet voor elkaar in de eerste helft. In de tweede helft lukte het Castaignos ook niet. N.A.C. speelde keurig mee en kwam zelfs op voorsprong door Van der Weg in de 50e minuut. Een vreugdevuur in het uitvak. De fans die de weg van Breda naar Tukkerland hadden gemaakt konden hun geluk niet op. Toch probeerde Twente in tegenstelling tot eerdere wedstrijden nu wel de mouwen op te stropen. Wout Brama bezorgde Twente in de 83e minuut de gelijkmaker. De bal werd dan nog wel onderweg aangeraakt door een verdediger van N.A.C. maar het was wel een bevrijding. Hierna was de tijd te kort om er nog meer van te maken.

 

{gallery}30_03_2013{/gallery}