GroundhopCollection

26-06-2012

W.V.C. - F.C.Twente

WVC-FC Twente

Entree € 10,-    Aanvang 19.00u.

 

          0-7

 

 Competitie: Vriendschappelijk

 Land: Nederland

 Stadion: De Morgenzon

 Stad/Dorp: Winterswijk

 Toeschouwersaantal: 2000

 Doelpuntenmakers:

 0-1 Plet           6"

 0-2 J.John        39"

 0-3 Plet                (pg)

 0-4 Hölscher    

 0-5 Born

 0-6 Promes       78"(pg)

 0-7 Promes       87"

  

In de voorbereiding heeft F.C.Twente vier oefenwedstrijden tegen amateurclubs uit de regio gekozen die allemaal wat te vieren hebben dit jaar. Twee in Twente en twee daarbuiten. Die twee daarbuiten komen beide uit de Achterhoek. De beurt vandaag viel aan W.V.C. te Winterswijk.

W.V.C. viert haar 100-jarig bestaan en doet dit ook nog met een kampioenschap en promotie naar de 2e klasse. Proficiat!! Natuurlijk moest dit gevierd worden en wel met een oefenwedstrijd tegen F.C.Twente. Als klap op de vuurpijl word er morgen ook nog een officiële supportersvereniging opgericht genaamd “FCT Winterswijk”. Een teken dat F.C. Twente ook leeft in de Achterhoek.

Er gaat heel wat veranderen bij W.V.C.. Na dit seizoen zal de club gaan fuseren met de andere twee clubs uit Winterswijk. W.V.C. zal met v.v. Winterswijk en S.K.V.W. fuseren tot F.C.Winterswijk ( kleuren :zwart,goud) en gaan spelen op het Sportpark Jaspers niet ver van de huidige locatie. Dit jaar is dus het laatste seizoen op Sportpark De Morgenzon. Erg jammer dat op dit prachtige sportpark ,met overdekte zitribune en onoverdekte staantribune en de prachtige entree met de fantastische kassahuisjes, niet meer gevoetbald zal worden.

Bij de opkomst werd er met zwart/gele confetti geschoten en daarna liep FC Twente gestaag uit naar 0-7. Eerste helft met de “basis” en tweede helft na een kwartier met beloften.

Schilder maakte z’n entree in het Twenteshirt.De E.K.-gangers waren nog niet present.

Hopelijk maakt W.V.C. er dit jaar ook nog een spectaculair seizoen van want een waardig afscheid heeft het mooie Sportpark De Morgenzon wel verdient.