GroundhopCollection

23-06-2012

S.V.Enter - F.C.Twente

SV Enter-FC Twente

Entree € 8,-   Aanvang 15.00u.

 

           0-7

 

 Competitie: Vriendschappelijk

 Land: Nederland

 Stadion: Sportpark De Krompatte

 Stad/Dorp: Enter

 Toeschouwersaantal: 2000

 Doelpuntenmakers:

 0-1 Otten            3"(e.d)

 0-2 Plet              34"

 0-3 J.John           45"

 0-4 David            74"

 0-5 Born             77"

 0-6 Born             78"

 0-7 Mannes         90"

 

 

Na een week “zomerstop” is F.C. Twente deze week weer met de training en voorbereiding begonnen.

Doordat er een magere 6e plaats werd behaald in het afgelopen seizoen , mede door een heel slecht laatste kwart van de competitie, moet F.C.Twente op 5 juli al weer aan de bak voor de Europa-league.

De eerste oefenwedstrijd was er een tegen S.V.Enter dat 90 jaar bestaat. Ik ben al vaker daar een wedstrijd wezen kijken ,dus Sportpark De Krompatte was snel gevonden.Omdat F.C.Twente graag op gras speelt en het hoofdveld van S.V.Enter uit kunstgras bestaat werd er uitgeweken naar een ander veld. Dat veld werd omgedoopt tot een klein stadionnetje.Er was een houten tribune gebouwd langs de gehele zijde van het veld en aan de overzijde was een helft langs het veld omgebouwd tot zittribune voor de bobo’s die achter de goal een eigen paviljoen hadden.

Over de wedstrijd valt niet veel te zeggen. De opkomst werd met enige fakkels verfraait. Omdat er nog veel afwezigen waren door vakantie ,stonden de spelers die normaal gesproken in de basis staan er in de 1e helft in. De 2e helft werd er gespeeld met beloften. S.V. Enter,uitkomend in de 4e klasse zondag, hield zeker in het begin aardig stand al was de eerste goal in de 3” ,een eigen doelpunt, van ongekende schoonheid.