GroundhopCollection

26-04-2015

F.C. Twente - A.Z.

 

Seizoenkaart 2012-2013

 Aanvang: 16.45u.

 

 twente

                  0-2

 az
 

 Competitie: Eredivisie

 

 Land: Nederland netherl

 

 Stadion: De Grolsch Veste

 

 Stad/Dorp: Enschede

 

 Toeschouwersaantal: 29600

 Doelpuntenmakers:

 0-1  Hoedt                 11'

 0-2  J√≥hannsson       35'

 

 * Voor de wedstrijd nam Dusan Tadic afscheid van de supporters. Hij vertrok dit seizoen naar Southampton F.C.

 * Bij F.C.Twente is het crisis. Naast de bestuurlijke crisis is het ook sportief een drama. De fans voelen zich al in het ootje genomen door het bestuur dat na het kampioenschap er een potje van heeft gemaakt en de club in de rode cijfers heeft gebracht.

Op het veld is het ook alles behalve geweldig zowel afgelopen seizoen als dit seizoen. Voordat er weer een seizoen ingegaan word zonder visie eisen de supporters het vertrek van de complete technische staf. Men wil met een schone lei beginnen aan het nieuwe seizoen. Echter heeft het huidige bestuur het vertrouwen wel aan trainer Schreuder gegeven. Vandaar dat het vandaag actiedag was in De Grolsch Veste.  Door middel van spandoeken ,waarvan enkele op de foto's hieronder staan, en zwarte rook probeerden de fans aan het bestuur duidelijk te maken dat het zo niet verder kan.

Na de wedstrijd wilden vele fans het ongenoegen kenbaar maken door voor de hoofdingang te gaan staan. Door hard optreden van de ME werd dit verhinderd en liep deze betoging helaas uit op rellen.